Κατερίνα Πουπάζη

Κατερίνα Πουπάζη

Γεννήθηκε στην Λάρνακα. Άρχισε τα μαθήματα χορού από ηλικία τεσσάρων (4) χρόνων. Αποφοίτησε από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Ραλλού Μάνου (αναγνωρισμένη και εγκεκριμένη από το Υπουργείου Πολιτισμού Ελλάδας και Κύπρου). Από το 2006 διευθύνει και διδάσκει στην Σχολή Χορού Κατερίνα Πουπάζη.

Είναι μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Κύπρου. Έχει διδάξει χορό στο καλοκαιρινό σχολείο της Αμερικάνικης Ακαδημίας. Χορογράφει παραστάσεις και εκδηλώσεις και αρθρογραφεί στο περιοδικό BODY ART.

 Έλαβε μέρος σε παραστάσεις με το μπαλέτο Κύπρου όπως Sleeping Beauty το 1999 και Καρυοθραύστης το 1998. Το 2002 λαμβάνει μέρος σε παράσταση στην Ελλάδα μαζί το με το κα. Τάκη Λουκάτο,  το 2000 με το θεατρικό σχήμα έξοδος «έρχου, έρχου Κύριε…», το 1997 με το θεατρικό όμιλο Λάρνακας «Δράμα Ονείρου Μεστόν» και το 1996 με το Πνευματικό Όμιλο Λεμεσού  στο «Ώρα καλή». Το 2009 χορεύει με την ομάδα Άλμα.

Λαμβάνει μέρος σε σεμινάρια Συγχρόνου χορού με τον κο. Φώτη Νικολάου τον κο. Μιχάλη Ναλμπάντη, την κα. Αλίκη Καζούρη . Επίσης  TO 1994 λαμβάνει μέρος στο    International summer school of Royal Academy of Dancing, το 1995 και 1996 στην 1η  και 2η  Διεθνής Θερινή Σχολή Χορού (με καλλιτεχνικό διευθυντή  κο. Λάμπρο  Λάμπρου).

Το 2008 χορογράφει την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «NOEL « μαζί με το φωνητικό σύνολο του Δήμου Λάρνακας. Το 2010 χορογράφει  στο πλαίσιο του δεκαπενθημέρου  Σκαλιωτικής  Δημιουργίας την μουσικοχορευτική παράσταση «Το Μηδέν» σε συνεργασία με τον ωδείο του Κο. Αντρέα Γερολέμου. Το 2011 χορογραφεί  το Αφιέρωμα στο Μάνο Χατζηδάκη με το ωδείο του κο. Αντρέα Γερολέμου και στο “Larnaca In Fashion”  μια πολιτιστική εκδήλωση που γίνεται για τον Φορέα Οργάνωσης Εκδηλώσεων Λάρνακας, η οποία υποστηρίζεται και από το Δήμο της Λάρνακας. Το 2009 το 2010 και 2011 συνεργάζεται με  τον όμιλο  INNER WHEEL ΛΑΡΝΑΚΑ – ΚΙΤΙΟΝ πραγματοποιώντας παραστάσεις στις  εκάστοτε εκδηλώσεις τους. Το 2010 χορογράφει για φιλανθρωπικό σκοπό στην εκδήλωση «βήμα Ζωής» για το ίδρυμα Ηλιαχτίδα ζωής.

Το 2011 θα χορογραφήσει σε φιλανθρωπική χριστουγεννιάτικη συναυλία η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Δεκεμβρίου 2011 στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες του σχολείου Άγιος Σπυρίδωνας.